Presentació

SEVEN LOOKS fundada el 2012 de la ma d’Erika i Laura, tot i la situació econòmica d’avui dia, hem decidit fer realitat el nostre somni per poder compartir amb tots vostès la passió que tenim pel nostre ofici. Treballem per renovar la imatge i potenciar l’autoestima dels nostres clients, i així aconseguir que se sentin únics, oferint un tracte excel·lent, rapidesa i qualitat en els nostres serveis i productes.

Treballem amb les millors marques el sector i estem en continua formació, buscant oferir-vos tendències i imatge.

Un espai creat per a la seva comoditat amb les màximes exigències de qualitat. Volem que el temps que dediqui a la cura del seu cabell en el nostre salo, sigui un temps aprofitat per relaxar-se amb un mateix.

Un ampli salo de perruqueria per totes les edats amb un espai reservat pels petits, a més de dues cabines d’estètica, totalment equipades i una altra amb solàrium i dutxa, tot això amb servei de cafè i te, per fer mes grata l’espera.

Donem  importància a la feina ben feta, escoltar i entendre, som un equip humà i entenem les persones com son… diferents.

El nostre servei es assessorar, alegrar, a més de pentinar. En definitiva, transmetre il·lusió i fer que siguin mes feliços amb la nostra feina.

Es important creure en algú, confiar, deixar-se portar, sabem que la persona que ens esta pentinant es un professional, que l’únic que te com objectiu es la nostra felicitat. Perquè quan surti de SEVEN LOOKS senti que amb  la seva nova imatge por aconseguir qualsevol  objectiu en la seva vida.

Esperem satisfer els seus desitjos i que gaudeixin de la feina que realitzem.